Koska Tillin kotivuilla on nyt päivitystauko, ajattelin uusien sivujen rakentamisen ajaksi pistää pystyyn blogin. Täältä nyt voi sitten ainakin kesän ajan lueskella Tillin kuulumisia ja katsella joitain uusia kuvia, kunhan saan niitä lisäiltyä.

Tillille kuuluu hyvää. Kesä on kivaa aikaa kun kaikki perheenjäsenet ovat kotona lomaa viettämässä. Tillikin saa enemmän huomiota ja voidaan enemmän treenailla kotosalla tokoa ja taipparijuttuja. Jonkinmoiset agilitykepitkin pihalle väsättiin ja niitä harjoitellaan sillointällöin. Muuten agilitypuolella meillä taukoillaan. Katsotaan sitten syksyllä jos päästäisiin aloittamaan uudessa seurassa.
Taipparijutut Tillillä alkaa taas vaihteeksi sujua. Sillä tuppaa tuon riistan kanssa olemaan on-off -kytkin. Ajoittain riistan kanssa ei ole mitään ongelmia, kun taas jonkin ajan kuluttua Tilli saattaa käyttäytyä niinkuin ei olisi riistaa koskaan nähnytkään. Nyt näyttää hyvältä, näillä näkymin syksyllä yritetään vielä taippareita. Myös muutamaan näyttelyyn pistäydytään syksymmällä. Turkki vaan pitäisi kasvattaa :D

Niin käytiinhän me alkukesästä tietenkin tollerileirillä. Tillille leiri oli kolmas, emännälle viides. Tillin kanssa treenailtiin taippariryhmässä, josta saatiin hyviä vinkkejä kotona treenaamiseen. Minäkin huomasin että ruudussa täytyy olla hiljaa kun Tilli sieltä jotain löytää. Variksilla on usein käynyt niin, että olen pillittänyt kun Tilli on napannut vaakun. Nyt huomasin, että vaakku tulee paremmin perille kun olen vaan ihan hiljaa.
Leiri oli jälleen mukava ja tuttujakin tapasi. Kiitos myös meidät telttamajoitukselta pelastaneille Tiinalle&Onnille, Hilkalle&Dinalle sekä Anulle&Lyylille, joiden mökkiin saimme Tillin kanssa majoittua.