Eilen oli ohjelmassa viimevuotiseen tapaan SNJn päänäyttely Hyvinkäällä. Viime vuonna Tilli oli karvaton rimpula, ja kotiinviemisinä sininen nauha. Tällä kertaa turkkiakin löytyi, joten odotukset olivat hitusen korkeammalla. Ja odotukset täytettiin: ERI, AVK2. Luokan voitti Essi (Tollerbay Great Esther) joka oli upeasti ROP ja BIS-4! Ei siis todellakaan huonommalle hävitty ;) Onnea vielä Iinalle ja Essille!

Kotiin ei päästy vielä pitkään aikaan, sillä osallistuimme vielä Jouni-iskän jälkeläisryhmään, joka koostui Tillin lisäksi velipuolista Ramonista (Fireheart Kid Sundance), Eddiestä (Fireheart Kind of Jones), sekä Tessasta (Testaruusan Afrodite). Ryhmä olikin ainoa tollereissa, joten pitihän sitä jäädä odottelemaan BIS-jälkeläisryhmää, kun kerrankin oli mahdollisuus :) Siellä meillä olikin vastassa kaksi muuta ryhmää, ja meidät sijoitettiin kolmanneksi. Kyllä se Jouni on hienoja jälkeläisiä tuottanut :)


Hans Lehtisen arvio Tillistä:

"Kaunis kokonaisuus. Hyvä tasapainoinen narttu. Erittäin hyvä päätyyppi. Erinomainen lapakulma. Voimakkaat raajat. Saisi liikkua paremmin takaa. Hyvin kauniit sivuliikkeet."


Täytyy vielä mainita mullistuksesta, joka on viime päivinä järkyttänyt Tillin arkea. Meille nimittäin saapui nyt 13-viikkoa vanha kissanpoika Nino. Nyt yhteiselo on alkanut sujumaan alkukankeuden jälkeen, ja todennäköisesti ei mene kauaakaan kun nämä kaksi ovat parhaimmat kaverukset :)